perjantai 7. joulukuuta 2012

Vapaita

Kuten ainakin parilla miljoonalla muullakin suomalaisella, myös minulla oli kaksi vapaapäivää keskellä viikkoa. Vannoutuneena kaalikääryleiden ystävänä päätin jo alkuviikolla, että rullailen itsenäisyyspäivänä ja näin myös tapahtui. Tämä haisulihomma on hauskaa ja äärimmäisen palkitsevaa! Tein kääryleet savoijin-kaalista ja kokeilin täytteeksi kanaa, ohraa, sipulia ja Thai wok-kastiketta. Tietysti sovelsin määrien kanssa ja lisäilin mausteita sinne tänne, joten samanlaisia en varmasti enää saa tehdyksi, mutta näistä versioista tuli to-del-la hyviä!Parasta tässä on tietenkin se, että itse olen ainut joka meidän perheessä kaalikääryleitä syö.

Veronpalautukset ja lähestyvät synttärini antoi aihetta toteuttaa yhden toiveistani - Lokki-verhot. Koska raaskin tällä kertaa ostaa vain yhden, päätyi se muutaman kokeilun jälkeen keskelle. Sivuille jätin vielä valkoiset Ikeat ja ne sopiikin siihen ihan kivasti. Tarkoituksena on hankkia toinenkin verho, mutta se saa hetken odottaa. Ehkä ajan kanssa saan päätettyä, mikä toinen kuosi tulee olemaan. Vielä on päässä liikaa vaihtoehtoja.
Pepin kerhossa tekemä Suomen lippu ja itsenäisyyspäivän kynttilät.


Lokissa on sellaista nostalgiaa, että siihen en varmasti kyllästy koskaan. Lapsuudessa meidän synttäreillä äiti piti ongintaa (muistaakseni harmaan) Lokki-kankaan takana. Saa nähdä, päätykö tämä verho samaan tarkoitukseen...Huomenna on tiedossa nauruhermojen koettelua mahtavassa naisseurassa. Can't wait! :)

Hyvää viikonloppua itse kullekin säädylle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti