keskiviikko 5. joulukuuta 2012

"Joulu se tulla jolokottaa..."

"...onkos kilttejä, onkos kilttejä, onkos kilttejä lapsia?" Argh, tuo Ti-Ti-nallen joululaulu soi päässä, niin pakko tartuttaa se muillekin. Kyseinen kipale on muodostunut meidän perheessä jo vitsiksi, sen verran paljon se meillä soi - ja sen verran ärsyttävä se on. Ti-Ti-nalle on itse ihan symppis, Riitasta puhumattakaan.

Sain jo mielestäni siirrettyä sisäisen kelloni Suomen aikaan, mutta nyt olen jälleen aamuvirkkuna. No, tämähän on mun syndrooma, ei siis sinällään mitään uutta. Flunssa puskee kovaa päälle, joten olokaan ei ole pirtein. Tänään pitäisi suorittaa muutamat pakolliset shoppailut, joten taidan joutua virittämään tulitikut silmiin.

Hain viikonloppuna ensihätään vähän joulukukkia. Koska olin luonnollisesti aika myöhässä asian kanssa, niin parhaat oli menneet, mutta eiköhän niitä tartu mukaan vielä monta kertaa lähipäivinä.


Nappasin samalla mukaan parin euron jälkiruokakippoja hyasinteille ja maalasin niihin raitoja. Touhuun meni ehkä 15 minuuttia joten jälki on sen mukaista. Ei haittaa oikeastaan yhtään. Tykkään näistä kovasti!


Löytyi enää yksi ainut valkoinen amaryllis. Siellä se jöpöttää ylhäisessä yksinäisyydessään.


Tilasin joulukortit jo ennen matkaa, jotta ovat sitten valmiina kun tulemme reissusta. Viimeisestä studiokuvauksesta onkin aikaa, joten nyt oli korkea aika käydä ottamassa kunnon kuvia. Tarkoitus oli siis ottaa perhekuvat, mutta joulukortti tuli siinä sopivasti samalla. KuvaSeppälässä tehdään aina hienoa työtä. Kiitos!

Eilen sitten postitin kortit. Samaan kuoreen lähti asianosaisille kutsut tyttöjen synttäreille, jotka järjestetään reilun viikon päästä. Tänä vuonna juhlitaan 3- ja 4-vuotiasta samalla kertaa.

Miksi enää ei ole nuoltavia postimerkkejä? Niissä oli tunnelmaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti