sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Synttäreitä ja makeita unia

Meillä on juhlittu urakalla. Järjestimme tyttöjen 3- ja 4-vuotis juhlat eilen, joka oli myös oma syntymäpäiväni. Olihan mukava kun sai samalla juhlistaa myös omaa vanhenemista.


Kokeilin tehdä cookie popseja. Maistui! Tein nämä Dominoista (350 g) ja vaniljarahkasta (200 g). Pyörittelin pallot jääkaappiin ja kuorrutin lopulta tummalla suklaalla. Muutama nopea jäähdytys-pyrähdys terassille siinä tarvittiin, mutta lopputulos oli ihan hyvä. Reseptejä on niin paljon, että en muista mistä tuon nappasin, mutta tällä yksi ohje.


Täytekakku oli sekin suklainen. Mmmm, meidän tyttöjen mieleen... Täytteenä oli mm. banaania, mascarponea ja raastettua suklaata. Kakku oli todella tuhtia, mutta ei liian makeaa. Tätä voi tehdä uudelleen! Ohje löytyy täältä.


Meillä oli tosi kiva päivä!

Aikaisemmin tällä viikolla... Olen pitkään miettinyt makuuhuoneen seinien maalaamista. Keväällä ajatuksissa oli vedensininen tai vähän murrettu turkoosi. Lopulta päädyin sitten seuraavaan:


Ostin myös itselleni synttärilahjaksi Marimekon frotee-lakanat. Ne on uskomattoman ihanat!

Seinä huutaa vielä tauluhyllyjä, mutta ne saa odottaa ensi vuoteen.Valopallot on Thaimaan tuliaisia. Ihme kun sain ne ehjänä kotiin asti.


Sängynpääty-seinästä tuli siis kokonaan musta, mutta yhteen seinään maalasin paksuja raitoja. Siitä tuli juuri sellainen kuin visioin. Tosi jees!Hyvää yötä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti