perjantai 24. toukokuuta 2013

Olohuone ilman pahvilaatikoita

Saavutus sinänsä, että viimeiset pari dvd-pahvilaatikkoa on kadonneet olohuoneesta. Olen pitänyt niitä siinä tarkoituksella, koska jos olisin piilottanut laatikot, olisi tämän tv-tason kanssa venähtänyt varmasti pidempäänkin.

Juttelin muuton yhteydessä tv-tason tarpeesta kaverin kanssa. Kävi ilmi, että hänellä oli iso lipasto lähes riesana kotona. Muistin tapauksen, ja tiesin että se sopisi tarkoitukseeni. Rahaa tarjosin, mutta kuulemma se riitti, että vein mööpelin pois. Win-win situation!


Kompleksiin kuului itseasiassa myös avohyllyköt näiden kaappien päälle, mutta tarvitsin vain tämän kaappiosan.


Halusin pyörät tason alle, ja häkkivarastostani löytyi juuri sopivat vanerit sitomaan alaosat yhteen. Kaluste muodostui siis kolmesta erillisestä kaapista ja tasosta. Sitten se poraus. Yritin ja yritin, nauroin ja kikatin. Sitten soitin lasten isälle joka tuli viidessä minuutissa ja oli puolessa tunnissa ulkona. Kahdeksan pyörää kannattelee nyt tasoa ja siitä tulikin paljon ilmavampi - jo ennen maalikerrosta.


Kittasin toisen vetimen reijän ja vaihdoin tilalle nupit. Onhan se aika valkoinen kokonaisuus, mutta olen tyytyväinen. Mietin useita värejä: harmaata, punaista ja vihreääkin, mutta päädyin lopulta valkoiseen, jotta kokonaisuus pysyisi jotenkin kasassa. Ja sehän on vain maalia.Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

  1. Siitähän tuli oikein hieno. Kyllä valkoinen antaa ilmaa huoneeseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Jälki on toki sellainen mitä hätäisellä luonteella saa aikaan. Mutta kai se on pääasia, että itse on tyytyväinen :)

      Poista