sunnuntai 19. toukokuuta 2013

Hulinaviikko

Onhan ollut viikko. Uudet työvuorot mahdollisti jopa muutamat jumpat pitkästä aikaa - kuin varsa laitumella siis painoin menemään. Ihanaa! Parit ihanat ystävät on treffailtu ja maailmaakin parannettu. Lisäksi vähän terassia ja terapeuttista saunomista Minnan luona.

Tänä aamuna sain lapset luokseni ja lähdettiin uimarannalle. Köyhän miehen hiekkalelut matkaan ja aurinkoon!Parvekkeelta ei tahtoisi tulla sisälle ollenkaan. Laatikollinen lasten kesävaatteita pitäisi järjestellä kaappeihin ja myyntiin, mutta saavat kyllä odottaa synkempää päivää. En jaksa stressata toissijaisista asioista, kuten siivoamisesta.
Viikossa kukat ovat kasvaneet ja siemenetkin alkaneet itää. Basilikalle saa suorittaa ensimmäisen sadonkorjuun.


Järjestimme eilen, Ravintolapäivänä, joukkuueen kanssa Roller Discon ja vohvelikahvilan. Huh, mikä homma, mutta lopputulema oli kaiken sen stressin arvoista! Säätä saimme jännittää loppuun asti, kun jossain luvattiin hellettä, toisaalla sadetta vaakatasossa. Onneksi aurinko möllötti kirkkaalta taivaalta koko päivän ja asiakkaita riitti erinomaisesti.

Minä leivoin viimeisimmän Ravintolapäivän hittejä, tuplasuklaakeksejä. On ne hyviä! Tarkkana tätinä punnitsin jokaisen 40 grammaiseksi. Muutaman tunnin uuni pysyi lämpimänä kun nämä 111 yksilöä valmistui. Korkkasin viinipullon, niin sekin aika kului ihan mukavasti...Minihattarat osoittautui suosituiksi aukiolon viimeisen tunnin aikana. Kun yksi lapsi käveli tötterön kanssa, oli heti pari uutta jonossa.


Cherry Bombshell näyttää mallia!Ihanan Low Lita Blackeyen kainalossa...


Meidän huipputiimi!


Suomen huutokauppakeisarin (mahtavaa viihdettä!) sanojen mukaisesti: "Ei voi olla muuta kuin tyytyväinen".

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti