sunnuntai 12. toukokuuta 2013

Imelää onnellisuutta

Ensimmäinen äitienpäivä koettu keskenään lasten kanssa, ilman isää. Ei se surkeaa ollut, mutta erilaista. Kiitollisuus kahdesta huikeasta lapsesta tietenkin päällimmäisenä.

Oletteko koskaan nähnyt yhtä hienoa kruunua? No, en minäkään.


Omaa äitiäni muistin luomusti. Työkaveri on pikkuhiljaa tutustuttanut (ja käännyttänyt) minua luomuun, lähinnä kauneudenhoitotuotteiden muodossa. Aikaisemmin olen käyttänyt vain kookosöljyä (luksusta saunassa!), mutta nyt on tarkoitus siirtyä syvemmille vesille. Olen jonkin aikaa käyttänyt kasvoille jojobaöljyä ja se toimii mahtavasti! Tuote ei jätä kasvoja öljyiseksi vaan antaa sen hengittää ja sopii siksi hyvin myös meikin alle. Äidille tilasin siis jojoba- ja kehäkukkaöljyä. Avokadoöljy on seuraavana ostoslistalla.


Eilen aamusta startattiin Ikeaan hankkimaan mm. parvekekalusteita. Lasten leikkipaikka tuli tarpeeseen ja selvisinkin kierroksesta alle tunnissa. Alan kehittyä!

Tänään laitoin sitten miniparvekkeeni kuntoon. Basilikat pääsivät hetkeksi ulos karaistumaan, mutta yöt ne saavat vielä viettää sisällä. Kokeilin istuttaa ruukkuihin pinaattia ja timjamia. Aina pitää yrittää!


Parvekelaatikoihin ostin kaunista rönsyilevää Dianaa. Sen pitäisi kukkia koko kesän pienin vaaleanpunaisin kukin. Toivotaan!


Hain jokunen päivä myös stevian. Lämpimät päivät sekin saa viettää parvekkeella.Ostin siis metalliset ROXÖ -pöydän ja tuolit sekä sinkkihyllyn lisätilaksi. Tykkään niin kovin!


Olen sitä mieltä, että ihminen on onnellisimmillaan omassa puutarhassa tai parvekkeella, kahvikuppi kädessä ja multaa kynsien alla. Tänään koin sellaisen hetken vieläpä kruunu päässä. Ei paha!

1 kommentti:

  1. Ihana partsi ja mä bongasin nyt sun talonkin! Porukoiden raksa näkyykin sun partsilta!:D
    Mistä oot ostanu noita luonnontuotteita? Huitsis kans koklata jotain!

    VastaaPoista