keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Olohuone

Ärsyttää, kun joka huoneessa on vielä isoja keskeneräisyyksiä. Maalit alkaa olla sudittu, mutta suurin osa seinistä huutaa tyhjinä. Kiviseinät tuo oman haasteensa ja olenkin teräsnauloja saanut hakattua sinne tänne. Nelivuotias kävelee yleensä perässä ja huolehtii että en hakkaa sormeen.

Pitänee pyytää taas nätisti, jos lasten isä tulisi riehumaan tänne hetkeksi porakoneen kanssa.

Tv on edelleen lattialla parin dvd-pahvilaatikollisen seurana. Tv-taso kotiutunee lähipäivinä.Pienen meikkipöydän ostin kirpputorilta viime kesänä. Maksoin siitä kympin, maalasin uudelleen ja vaihdoin vetimet. Se on juuri sopivan kokoinen tietokoneelle. Tuoli on äitini lapsuudenkodista ja se on ollut meidän kotona aina. Äiti antoi sen ilomielin tämän pöydän seuraksi.


Kierrätyskumisen korin hankin Kokoulta. Se imee mukavasti lehdet, vähän cd:itä ja kuulokkeet. Tykkään sen ajattomasta meiningistä!

Samasta materiaalista tilasin myös tarjottimen. Onhan se melko rouhea, mutta sen voi välillä nostaa vaikka lattialle. Thaimaasta muutama vuosi sitten ostetun Buddha-taulun nostin ikkunalle.Hopenhohtoiset pöllö ja sieni ovat tuliaisia äidiltä. Kuin myös kirjatuki-pöllö. Onnea on ikkunalauta jokaisella ikkunalla!Eilisen ja tämän päivän olen jälleen torkkunut sohvalla. Kuume nousi taas ja flunssa jatkuu. Alkaa ymmärrys loppua.

Meidän Ava-koira on kotiutunut vanhempieni luokse. Koiran on paras olla maalla, eikä joutua vaihtamaan parin päivän välein paikkaa. Huomenna neiti pääsee nypittäväksi, joten sain Avan luokseni yhdeksi yöksi tyttöjen kanssa.


5 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta!:) hauska tuo kumitarjotin!

  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tänään töissä, niin tukossa taas. Huoh.

   Poista
 2. Niin ja maanantaina katoin kans kirpparilla tuollaista peilipöytää josta puuttui peili et se ois just sopiva tietokonepöydäksi!kansi ja laatikot oli maalattu mustaksi! Oli ihana mut sinne jäi, ainakin vielä!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä sopiva. Pöytä oli ensin meikkipöytänä makkarissa vanhassa asunnossa, mutta siirtyi nopeasti tietokoneen alle. Kuka nyt pöydän ääressä meikkais ;)

   Poista
 3. Muistankin!:) ja ei niin kukaan!:D

  VastaaPoista