keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Keittiöstä

Keittiöön sain vihdoin hyllyt tyhjälle seinälle. Lasten isä ne kävi siihen päräyttämässä. Taidan olla aika monta kiitosta velkaa, vaikka kovasti olen yrittänytkin niiailla.Hyllyt tuo kivasti lisätilaa, koska kaappitilaa ei hurjasti ole. Tosin yksi ruuvi jäi löysälle ja poraaja neuvoi etten laittaisi mitään painavaa tuolle reunalle. Tottakai nostin siihen syntisen painavan lokerikon. Olihan se työpäivän aikana notkahtanut, joten nyt hylly saa tyytyä pyyhkeisiin ja pannunalusiin.

Keittiön olen päättänyt remontoida ehkäpä kesällä, joten olen etsiskellyt sopivia kaappeja ja koitan miettiä esimerkiksi astianpesukoneen tarvetta. Toistaiseksi käsin tiskaaminen on sujunut, mutta voi olla että asennutan koneen jokatapauksessa. Liesituuletin on sellainen äänekäs vitsi, joka käynnistetään näppärästi mukana tulevilla pihdeillä.

Tällainen mahtavuus keittiö on nyt.Peppi laati meille ostoslistan. Mitäpä sitä muuta ihminen tarvitseekaan?


Loppuun vielä pieni mustelu viikonlopulta, jolloin olimme työporukan kanssa syömässä ja iltaa viettämässä. Huh hei, olipa mielettömän hauska ilta! Minnan kanssa ollaan tultu todella läheisiksi ja taidetaan jo täydentää toistemme lauseita yhtä hyvin kuin siskoni kanssa. Meillä on mahtavia naisia koko pulju pullollaan!


4 kommenttia:

 1. Ai että sinulla on nuo ihanat lasiset "ryyni-lokerikot", mitähän ne ovat nimeltään. Sellaisia olen hamuillut jo pitemmän aikaa, mutta ei ole tullut vastaan.
  Mukavaa loppuviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu! Ne on Ikealta, mutta taisivat muutama vuosi sitten lopettaa valmistuksen. Ne on ihanat, mutta kuten kirjoitin tekstissä, syntisen painavat :)

   Hyvää viikonloppua myös Sinulle. Laitan huomenna postia tulemaan :)

   Poista
 2. Mulla on just samanlainen keittiö vuosimallia 1986.
  Silloin ajattelin, että valkoinen kestää aikaa, ja kapeat puureunat yhdisti keittiön muihin pintoihin.
  Olen myös remontoimassa keittiötä, mutta alkuhätään meinasin maalata puureunat (koivua, tarjolla oli -86 myös pyökkiä, mutta jo silloin inhosin sitä) valkoisella maalilla ja vaihtaa vetimet, koska keittiö on ihan toimiva.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuossa melkoista nostalgiaa - lapsuudessa näitä keittiöitä oli jokapuolella. Itsekin mietin vetimien vaihtoa, mutta totuus on, että keittiö ei ole niin toimiva kuin haluaisin. Haluan "vaihtaa" myös lattian, joten parempi tehdä kerralla koko juttu.

   Poista