tiistai 16. huhtikuuta 2013

Derbymuisteloita ja kirpparijuttuja

Viikonloppu oli äärettömän hauska mutta myös todella raskas. Vähäiset yöunet, rankat treenit ja juhliminen imi kaikki mehut. Mutta se oli sen arvoista!

Lauantaina treenattiin 10 tuntia, johon toki sisältyi myös jonkin verran teoriaa ja ruhtinaallinen puolen tunnin ruokatauko. Meihin naisiin iski pienoinen derbymasennus, kun harjoitteet oli meidän tasolle melko vaativia. Siellä oli niin taitavia pelaajia - kateellisena ihailin naisten kääntymisiä ja vauhtia! Ehkä sitä itsekin joskus...

Suurimman osan kuvista olen röyhkeästi varastanut Miralta.Off skates -harjoituksissa huomasin, kuinka kipeä nilkka oli. Siihen asti olin mennyt niin kovalla innolla, että pieni kipu ei ollut haitannut. Viime syksynä alkanut vaiva oli nyt kipeämpi kuin koskaan ja nyt näkyviin tuli myös outo patti nilkkaa ojentaessa. Jouduin jättämään leikin kesken.


Hieno laji ja hienot naiset!Niin, tein pieniä iloisia löytöjä viime perjantaina. Lähdin ex tempore työkaverin kanssa parille kirpputorille.


Puinen tarjotin ja kauniit jälkiruokakulhot 0,50 €/kpl.


Sininen peltipurkki (4,50 €) olikin tismalleen saman värinen kuin hedelmäkulhoni.


Vesipannu on ollut ostoslistalla, jotta voisin luopua vedenkeittimestä. Nyt sellainen löytyi 5 €:lla.


Nätin lasipurkin nappasin lahjaksi äidille.


Löysin vielä kivan hameen 1,50 €:lla ja ballerinat tyttärelle parilla eurolla. Tuliaiseksi työkaverille löysimme paidan ja se osuikin nappiin. Oli kiva ilahduttaa.

Olen ollut erossa tytöistä melkein viikon ja ikävä on järkyttävä. Huomenna on ilon päivä, kun saan rakkaimmat kotiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti