torstai 10. tammikuuta 2013

Jotain uutta

Pyysin pari päivää sitten mieheltä salaa siskoani vahtimaan lapsia, ja kävimme katsomassa Juoppohullun päiväkirjan. Nojaa, kyllä se naurattikin, mutta ei tehnyt suurta vaikutusta. Erilainen se oli, joten pisteet siitä. En ole lukenut ainuttakaan kyseiseen kirjasarjaan kuuluvaa opusta enkä voi sietää itse Juha Vuorista, joten lähtökodat olivat kohdallaan. Krista Kosonen pelasti koko setin.

Huomioita illan varrelta:

Kun pylly lysähti penkkiin, iski paniikki: villasukat jäi eteiseen! Mies myhäili onnellisena omissaan (tarjosi niitä kyllä minulle, mutta olin herrasnainen ja annoin hänen pitää sukkansa). Kylmä tuli.

Äänet oli tosi kovalla. Piti pitää käsiä välillä korvilla.

Paluumatkalla odotin vain, että pääsen kotiin virkkaamaan.

Mies keitti kahvit iltayhdeksältä.

Taidetaan tulla vanhoiksi.

Tänään on Hillan virallinen syntymäpäivä. Onnittelin neitiä tietenkin, lauloin ja kerroin että ollaan juhlittu jo silloin aiemmin. Hilla oli tyytyväinen. Peppi sitten pamautti, ja kysyi Hillalta: "Haluatko sä Hilla minkälaista kakkua? Suklaakakkuako?" Itku siinä olisi tullut ilman kakkua, joten ei auttanut muuta kuin alkaa leipomaan. Työnjako oli selvä: Hilla mittaa sokerit, Peppi jauhot ja äiti munat.Mitä sitä säästelemään. Loppusilaus on tärkein!


Eilen hain postista Elloksen paketin. Ihastuin noihin värikkäisiin tyynynpäällisiin ja torkkupeittoon.
Nuo on ihan järjettömän ihanat!


Tonttusavotan sivutuotteena valmistui nämä härpäkkeet. Niistä piti tulla kuusenkoristeita ja laitoin ne keittiön lamppuun kuivumaan maalauksen jälkeen. Ne oli siinä aika hauskat, joten saivat jäädä keikkumaan.


Mikä ihmeen tyyny-villitys mulla onkaan. Makkaariinkin hain uusia pari viikkoa sitten. Jyskistä. Joskus sieltäkin jotain kivaa.


Ostin kirpparilta viime kesänä eurolla lehtitelineen. Näitä rautalanka-telineitä ja -koreja onkin ilmestynyt meille moneen paikkaan. Tämän naulasin yöpöytäni viereen. Siinä säilyy hyvin kirjat ja kaukosäädinkin.


Ystävältä joululahjaksi saamani kirja viihdyttää suljettunakin. Loistavaa huumoria vanhemmille!


Veli kirjoittaa runoja - on kirjoittanut useamman kirjallisen. Tämän runon hän postitti minulle lähes vuosikymmenen sitten. Kehystettynä se tulee luettua päivittäin.Iloa loppuviikkoonne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti