sunnuntai 17. helmikuuta 2013

Viikonlopun kiireitä

Kovin on ollut tapahtumarikas viikonloppu, tekemisineen ja tunteineen.

Perjantaina leikattiin nuoremmalta kitarisat ja uusittiin putket. Päätin rohkaistua ja mennä mukaan vaikka tuhottoman herkkä olenkin. Pärjäsin itkutta, lapsi ikävä kyllä ei. Operaation johdosta toivon todella, että saamme elää terveemmin jatkossa.


Tänään oli asuntomme ensimmäinen näyttö - tarjouksia odotellessa. Silitin monen kuukauden lakanarästit ja siivosimme paikkoja. Melkein toivoisi, että asunto olisi myynnissä kauan, jotta tulisi siivottua useammin.

Näyttöä pakoon lähdimme Kuperkeikkahiihtoihin. Ai että, kuinka nostalgista! Taisivat olla samat kankaiset numerolaput edelleen, jollainen rinnassa itsekin on sen pätkän rämpinyt.Sitä ilon määrää! Eikä edes yhtään kaatumista, vaikka kuka niitä laskeekaan.Päivällä kävimme miehen kanssa vuorotellen asuntonäytöissä ja vertailimme löydöksiämme. Luulen, että vähän ihastuin tänään ja taidan alkaa flirttailemaan sen 60 neliöisen kanssa.

Törnävänsaaressa oli tänään Ruutipuiston salaisuudet -tapahtuma. Kauniiseen miljööseen oli viety ulkoroihuja ja tehty lumi- ja jääveistoksia. Aivan ihana, yksinkertaisuudessan kaunis kokonaisuus! Tämän toivoisi jatkossa tapahtuvan joulun alla, koska nyt alkoi melkein tehdä mieli glögiä.

Päivällä veimme pahveja keräykseen ja Hilla auttoi.


Derby-joukkueellamme on näin sunnuntaisin kunnon lepakkovuoro, josta vasta hetki sitten kotiuduin. Voi olla, että uni tulee tänään aika helposti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti