torstai 14. helmikuuta 2013

Erilainen ystävänpäivä

Ystävät ovat olemassa juuri tällaisia aikoja varten. Ystävät näkevät sen naamion taakse, jonka takana piilottelen. Siitä naamiosta ei uskalla kovin helposti päästää irti, muuten sen menettää pitkäksi aikaa. Mutta onko senkään niin väliä.

Kortteja on tehty muutamassa erässä, lasten (ja ehkä vähän äidinkin) jaksamisen mukaan.Molemmat pikkutaiteilijat piirsi ja kirjoitti kummitädeille ja tärkeimmille ihmisille.

Itsekin tein kortteja. Näin hauskan idean täällä, ja ajattelin kokeilla.

Sekoitin kaksi osaa akryylimaalia ja yhden osan astianpesuainetta.
Maalasin kontaktimuoville seosta pari kerrosta.
Leikkasin paloiksi ja liimasin viestien päälle.Raaputuspintojen alle on piilotettu lauseita, henkilökohtaisesti jokaiselle ystävälle. Jos saat tällaisen kortin, tiedät, että olet minulle tärkeä.Päivät vaihtelevat suuresti. Tämä ei taaskaan ole yksi niistä helpoimmista. Absurdia tästä tekee se, että olen monella ystävällä on ihan sama tilanne kuin itsellä. Kunpa sitä osaisi ja jaksaisi olla riittävästi tukena, kun itsekin on vähän puolikuntoinen...

Asiasta on tullut jo aika konkreettista. Molemmat katsovat jo eri suuntiin ja toivottavasti myös omaisuus vaihtaa pian omistajaa. Pienempään asuntoon käy tieni.

Pitäkää toisistanne huoli tänään ja vuoden muinakin päivinä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti