lauantai 10. marraskuuta 2012

Onnistuminen!

Olen se tyyppi käsityötunnilta, jonka silmukat opettaja joutui noukkimaan takaisin puikolle moneen kertaan tunnin aikana. Olen se tyyppi, joka leikkasi kankaat toisen kankaan päällä tuhoten samalla alemmat kankaat. Olen se, joka suunnitteli hienoja töitä, mutta jonka taidot eivät niiden toteuttamiseen kuitenkaan riittäneet.

Tykkään kokeilla kaikkea uutta. Askartelen mielelläni (vaikka en osaa paljonkaan). Teen ruokaa kokeillen (ja lopulta minä olen ainut kuka sitä syö). Heittäydyn helposti ja kokeilen rohkeasti (ja usein tipun korkealta).

Sain viime jouluna mieheltäni ompelukoneen lahjaksi. Olin siitä äärimmäisen onnellinen, mutta koska en osannut ommella, pysyi kone kaapissa syksyyn asti. Muutaman tyynyliinan ja muiden yritysten jälkeen lähdin kokeilemaan essun ompelemista joukkuekaverin muutamasanaisilla neuvoilla. Syteen tai saveen, minä yritän! Onnistuin hyvin ja pakkohan tämä ilonhetki on jakaa kaikelle kansalle:Tämä imelä ilmestys ei tule koristamaan omia lanteitani, vaan Shake 'n' Bake -kuppilaa Ravintolapäivänä 17.11.2012. Kyseessä on Roller Derby -joukkueemme rullaluistinkahvila, jossa tarjoillaan mm. cupcakeseja ja pirtelöitä. Ehdottomasti tutustumisen arvoinen tapahtuma Seinäjoen Nuorisoseuralla!

1 kommentti:

  1. Ihana!!! Nyt munkin täytyy alkaa ommella...

    t. Sjege

    VastaaPoista