perjantai 2. marraskuuta 2012

Ilon aiheita

Mistä tunnistaa vapaapäivän? Tietenkin siitä, että päivä on aikataulutettu ihan täyteen. Tällä kertaa onneksi kaikki tekeminen on mieluista. Tai no, kauppareissu ei yleensä ole mitään arjen juhlaa, mutta positiivisella asenteella siitäkin ehkä selvitään ilman hampaiden kiristelyä.

Yhdestä asiasta olen erityisen iloinen - meidän uudesta pöydästä ja tuoleista! Olen haaveillut pyöreästä pöydästä niin kauan kuin muistan ja nyt meiltä puuttuu enää ritarit. Riittävän isoa pöytää ei ole tahtonut löytyä, kunnes kirpparilta sellaisen löysin. Halkaisija on 120 cm, joten sanomalehti levittyy siihen nätisti. Plussaa on jatkopala, vaikka en vielä tiedä kuinka tulen toimeen soikeuden kanssa. Ehkä sen kestää kerran, pari vuodessa.

Valkoisuus väistyi mustan maalin alle. Tuolit on aikaisempi hankinta, myös kirpparilta, ja ne sudittiin valkoisiksi. Tuolien maalausjäljestä saimme miehen kanssa julkaisukelvotonta, mutta ei se niin vakavaa ole...Ja nyt suorittamaan kaikki vapaapäivän velvollisuudet. Hyvää viikonloppua!

4 kommenttia:

 1. Näyttää tosi kivalta uus pöytä ja tuolit!:) Uuden lampunkin bongasin!

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Pöytä näyttää kyllä kuvassa tosi pieneltä... :)

  VastaaPoista
 3. Ihanan näkönen pöytä! Kirpparilta löytää joskus aarteita :)

  t. Sjege

  VastaaPoista
 4. Kiitos! Ihanaa kun Sjege täällä kommentoi. Ei taida kovin moni tietää tuosta nimestä kuka on kyseessä ;) Pian onneksi nähdään!

  VastaaPoista