keskiviikko 7. marraskuuta 2012

Liitutaulu

Mulla on viimeksi ollut liitutaulu kymmenisen vuotta sitten - ja nyt taas! Ihme kyllä, koska tuntuu että liitutaulu löytyy joka kodista yhtä suurella varmuudella kuin muumimuki.

Lasten makuuhuoneen oven vieressä on tila, mihin ei mahdu muuta kuin tuoli. Lisäksi seinän takana on kylpyhuoneen ilmanvaihtolaite ja putkia, joten mies ei ole lämmennyt mun porausehdotuksille. Liitutaulu tuo siihen nyt juuri sopivasti särmää. Ja lapset tykkää. Äitikin tykkää, koska piirustuspapereita ei enää pyöri niin paljon lattioilla.

Isosisko piirtää...

... ja pikkusisko tuhoaa

Piirtämisen ja maalaamisen ohella meillä on aina tehty paljon palapelejä. Nyt onkin kaikki sisäleikit koluttu moneen kertaan - nuket syötetty, kauppaa leikitty, eläimillä laskettu liukumäkeä ja pelejä pelattu. Sairasteluputki on kestänyt monta viikkoa ja nyt alkaa pinna loppua. Taas ollaan monta päivää jouduttu olemaan vain sisällä...Tänään käytiin ottamassa pitkästä aikaa perhekuvia studiossa. On siinä tapahtumassa vaan aika monta liikkuvaa osaa, mutta vaikein elementti on tietenkin ylikriittinen äiti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti