keskiviikko 3. heinäkuuta 2013

Tyynyjä, tyynyjä!

Tänään oli kuurosateinen päivä, joten sain vihdoin kaivettua ompelukoneen esille. Kankaat ovat kummitelleet laatikossa pari kuukautta, mutta mukamas sopivaa hetkeä ei ole tullut. En todellakaan ole mikään virtuoosi ompelemaan - pärjäsin ja viihdyin aina paremmin puukäsitöiden parissa.

Nyt kuitenkin sain ommeltua neljä tyynynpäällistä lastenhuoneeseen. Tein ne maailman helpoimmalla "kaavalla", kirjekuorimallilla, joten kärsivällisyys riitti juuri ja juuri.H ja P -tyynyt olen ommellut aiemmin, joskus viime syksynä. Retron pandatyynyn ostin kirpparilta 4 €:lla. Tuo Ikean sänky on tavattoman kätevä! Alta saa vedettyä toisensängyn, joten päivällä se toimii sohvana.

Tällä viikolla ostin myös PS-kaapin Facebook-kirpparilta. Naarmuja siinä on, mutta toisaalta eipä tarvitse stressata uusien syntymistä. Kaappi vetää hienosti kaikki lautapelit ja muuta krääsää. 


Kävimme ennen joulua studiokuvissa perheen kanssa. Päätimme, että molemmat laittavat kuvan lasten huoneeseen, jotta lapset näkisivät myös toisen vanhemman kokoajan.


Ensimmäinen lomaviikko on vasta puolessa välissä, mutta tuntuu että olisi ollut lomalla jo pari viikkoa. Lähdimme heti perjantaina tyttöjen kanssa Vaasan rannikolle ystävän vanhempien mökille. Lapset olivat ensimmäistä kertaa junassa ja matka olikin yhtä hihkumista.Tämä mökki on aivan mieletön! Sinne on ihana mennä joka kerta.Facebook-kaveri vinkkasi viime viikolla banaanilätyistä. Pakkohan noin helppoja oli kokeilla, ja hyviä olivatkin - ainut ongelma oli saada lätty pysymään kasassa. Taikinaan tuli siis 2 banaania ja 3 munaa. Ainekset sauvasekoittimella sekaisin ja pannulle rasvan kanssa. Kookosrasva olisi varmasti parasta, mutta koska olen juuri kaapinut purkkini tyhjäksi, käytin voita.


Tällä viikolla ollaan riekuttu ulkona mahdollisimman paljon. Jalkapalloa, kävelyä, kaupungilla palloilua ja leikkipuistoja...


Ilta päätetään aina leipään ja kaakaoon.


Huomenna Muumimaahan. Rokkenroll!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti