keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Olohuoneen täydennystä

Prahasta on palattu, mutta ei palauduttu. Veikkaan, että sänky kutsuu tänään naurettavan aikaisin. Mutta lomasta myöhemmin...

Vihdoin on olohuoneessakin tauluhyllyt. Yksi kätevimmistä keksinnöistä! Yhdellä porauksella (asialla jälleen lasteni isä) saa vaihdella tauluja mielin määrin. Vähän arvoin, että tuliko hylly liian korkealle, mutta oikeastaan se on ihan hyvä noin, koska huonekorkeutta on sen verran paljon.

Ison seinän maalasin vaaleanharmaalla. Sävy on T1352. Sama maali päätyi lastenhuoneeseen.


Kehystin vanhan ilmoituksen tauluksi ja taustaksi laitoin harlekiinipaperia. Siitä tuli hauska!


Peppi piirsi kuvia ja oli innoissaan kun kehystin ne. Värikkäin tekele on tietenkin kuumailmapallo. Ihmishahmoina on luonnollisesti äiti (korkokenkineen) ja molemmat tyttäret.


Tässä Pepin piirustuksessa on niin hienot värit, että se on ollut keittiön seinällä jo useamman viikon. Nyt kun ostin Ikealta tuon London-julisteen, huomasin kuinka samanlaisia ne onkaan. Ehkä Pepin piirustuksessakin sataa, kun suu on mutrussa.Aikaisemmin kirpparilta ostamani pieni hyllykkö sai kerroksen mustaa maalia. Ainakin toistaiseksi aion säilöä sinne ompelutarvikkeet. Lapset haluaisivat sen kuulemma pehmoleluille. Hm, mietitään vielä sitä...

Muutaman eläimen maalasin vaeltamaan hyllylle.
Olohuone alkaa siis olla valmis. Tai no, koko asunto lukuunottamatta keittiötä. Mistähän löydän energiaa sen remontoimiseen?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti