torstai 28. maaliskuuta 2013

And then they were three...

Ristiriitaiset ajat takana. Samalla niin raskas, mutta kuitenkin kutkuttava ja ihana! Ensimmäinen viikko omassa kodissa on nukuttu ja intoa riittää. Onneksi aurinko jaksaa möllöttää päivästä toiseen.

Yksi hammasharja on muuttanut toiseen osoitteeseen.


Saanen esitellä löydön, jota olen etsinyt liian kauan. Sairaslomalla maatessa googlettelin ja sattumoisin sen löysin - priimakunnossakin vielä! Näitä 60-luvun klassikkoja on paljon ruskeana ja viininpunaisena (yök), mutta mustat ovat olleet tiukassa. Mutta nyt mulla on se. Ah, rakastan!Eteiseen ja keittiöön kirjaimellisesti tulvii valo aamuisin. Voiko olla parempaa?

Pääsiäishössötys on jäänyt tänä vuonna lähes tyystin. Onneksi viime kesänä alekopasta löytyneet pikkuamppelit säilyivät muutossa ehjänä, niin sain edes vähän pääsiäistä kotiin. Kukko munineen muuttivat myös parvekkeelle.Aloitin päivän hysteerisellä kolmen tunnin järjestelyllä. Aherruksen kruunasi smoothie, jolla nykyisin aloitan päiväni lähes poikkeuksetta. Tänään sauvasekoitin survoi rahkaa, mustikoita, mansikkamehukeittoa, banaanin ja vehnäleseitä.

Värjäsin lisäksi muutaman munan. Sipulinkuorilla tulee tunnetusti parhaat, mutta koska minua laiskotti, käytin currya ja puolukoita. Aivan kivoja niistä tuli! Nyt vaan kolesterolitasot koholleen ja munia mussuttamaan.Seinäpinnat täällä on ihan hyvässä kunnossa, mutta maalaan ne kuitenkin. Yritän pääsisäisen aikana saada mahdollisimman paljon aikaan, niin saa alkaa nostella tavaraa seinille. Happy times!

Vielä on pari päivää aikaa osallistua arvontaan - täällä.

Aurinkoa jokaisen pääsiäiseen!

2 kommenttia: